Kombi Banja Luka Aerodrom ↔ Banja Luka

Desetine hiljada putnika na aerodromskim transferima – nula slučajeva kašnjenja na let.

Prosječna starost vozila u Balkan Transfer floti je ispod 3 godine.

Garantirani polasci. Bez skrivenih troškova. 100% pouzdano i sigurno.

Lider u aerodromskim transferima u BiH. Oficijelni partner WizzAira i RyanAira.

Osnovne informacije o vašem putovanju od Aerodroma Banja Luka do Banja Luke

Redovni i sigurni polasci Da, uz svaki let
Udaljenost od Banja Lua Aerodroma do Banja Luke 25 kilometara, oko 30 minuta vožnje
Direktan prevoz Da, do vaših vrata u Banja Luci
Eco-friendly prevoz Da, nova vozila starosti do 3 godine

Banja Luka Aerodrom - Banja Luka

Putovanje između Aerodroma Banja Luka i Banja Luke traje oko 30 minuta, u zavisnosti od termina polaska i trenutne gužve na putu. Svi polasci sa Aerodroma Banja Luka su usklađeni sa letovima na Aerodromu. Kao oficijelni partner WizzAira za Bosnu i Hercegovinu, Balkan Transfer je i vaša garancija za siguran, pouzdan transfer koji uvijek prati svaki let. Transferi uobičajeno polaze 30 minuta nakon slijetanja aviona, ali će sačekati sve putnike dok ne završe pasošku i carinsku kontrolu. U slučaju kašnjenja aviona, Balkan Transfer će čekati slijetanje koliko god je potrebno: vaš transfer je uvijek 100% siguran.

Isto je i u suprotnom pravcu, kada idete od grada do aerodroma, odnosno iz Banja Luke prema Aerodromu Banja Luka. Vaš transfer je uvijek pravovremen, a polazak je otprilike 2.30 sati prije vašeg leta. To znači da uz 30 minuta vožnje (otprilike) ciljamo da stignete na aerodrom oko 2 sata prije vašeg leta. Vrijeme polaska odnosi se na vrijeme izlaska iz grada (kod shuttle prevoza koji vas vozi s vaših vrata). U tom slučaju će vas vozač obavijestiti o tačnom vremenu polaska s vaše adrese.

Karte možete rezervisati isključivo na web-stranici BalkanTransfer.com. Svi dostupni transferi, slobodna mjesta i sve trenutne cijene dostupne su isključivo putem naše web-stranice.

Na Banja Luka Aerodromu pronaći ćete naše vozače i vozila na samom izlazu s terminala. Na Aerodromu potražite znak Balkan Transfer i(li) naša brendirana vozila.

Ko vrši prevoz na ovoj liniji?

Prevoz na ovoj liniji vrši Balkan Transfer u brendiranim vozilima Opel Vivaro. Ova vozila su prosječne starosti do tri godine, imaju dvozonsku klimu, i redovno su održavana u ovlaštenim servisima. Prevoz može vršiti i podizvođač (firma-saradnik) Balkan Transfera, ali isključivo po našim standardima kvalitete. Balkan Transfer garantuje vrhunsku uslugu i nudi bezuslovan povrat novca u slučaju da ste nezadovoljni uslugom.

Banja Luka Aerodrom - informacije

Međunarodni aerodrom Banja Luka (BNX) treći je najveći aerodrom u BiH, i nalazi se 25 kilometara od Banja Luke, drugog najvećeg grada u Bosni i Hercegovini.

Vozila Balkan Transfera vas čekaju na samom izlazu iz zgrade Aerodroma, odnosno odmah ispred terminala gdje imamo svoja parking mjesta.

Iako se smatra aerodromom srednje veličine, Aerodrom Banja Luka je doživio buđenje posljednjih godina dolaskom niskobudžetne kompanije RyanAir i WizzAir, koje su ponudile redovne letove za 10-ak destinacija u Evropi. To je privuklo više od 150.000 putnika godišnje, koji dolijeću, ili polijeću sa ovog aerodroma.

Saobraćaj se odvija u starom terminalu, te je na samom aerodromu putnicima dostupna samo najosnovnija infrastruktura, uključujući i jedan cafe-restoran. Terminal je vrlo mali, te sa njega polijeće najviše 7/8 letova dnevno. Nemojte se brinuti da ćete zakasniti, čak i ako stižete samo sat vremena prije leta.

Važno: Nemojte zaboraviti da se checkirate za vaš let online, jer će vam check-in na aerodromu biti višestruko naplaćen!

Banja Luka - informacije

Ne brinite, nije teško doći do Banja Luke sa Banjalučkog aerodroma. To je možda i najbolji način da dođete u Banja Luku, s obzirom da možete iskoristiti pogodnosti jeftinih letova u Banja Luku.

Iako Banja Luka nije puno udaljeno od Aerodroma Banja Luka (25 kilometara), trenutno nema javnog prevoza koji možete koristiti da vas doveze na željenu adresu. Jedna od opcija je relativno skup taxi prevoz. Međutim, putnici su stoga kao najbolju opciju prepoznali kombi prevoz Balkan Transfera. Za oko pola sata, novim kombijem, stižete na bilo koju adresu u Banja Luci. Isto vrijedi i ako idete iz Banja Luke na Banjalučki aerodrom.

Sa blizu četvrtine miliona ljudi, zelenim Vrbasom i raznovrsnom kulturom, Banja Luka je danas moderan evropski grad. Za obilazak centralnog dijela Banja Luke Vam ne treba automobil.

Dodatne informacije o putovanju

Tokom putovanja od Banja Luke do Aerodroma Banja Luka ili obrnuto ne pravimo pauzu zbog kratkog trajanja vožnje od nekih cca 30 minuta.

U zavisnosti od adresa putnika, vozač pažljivo planira svaku vožnju, te optimizira putovanje za sve putnike. Svako vozilo praćeno je GPS sistemom, i svaka vožnja odvija se po unaprijed napravljenom planu vožnje.

Polazne tačke Banja Luka

Vaša polazna adresa je vaš stan/kuća/hotel ili druga adresa koju izaberete u Banja Luci.

Polazne tačke Banja Luka Aerodrom

Na Aerodromu Banja Luka polazimo uvijek sa oficijelnog parkinga Aerodroma ispred zgrade terminala, odmah nakon glavnog izlaza kroz koji napuštate zgradu Aerodroma nakon pasoške i carinske kontrole.

Obavijest za putnike Aerodroma Banja Luka

Kao oficijelni partner WizzAira i RyanAira za BiH, Balkan Transfer uveo je niz transfera sa i do Aerodroma Banja Luka.

Pratimo sve letove ove dvije kompanije. U ponudi su transferi za centar Banja Luke, zatim za Kozarac, Prijedor i Sanski Most.

Sve transfere možete pregledati i rezervisati putem naše web-stranice. Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć, na raspolaganju Vam je naš call centar na +387 61 240 230 (koristimo i Viber, WhatsApp).

Hvala na povjerenju i sretan put,

Balkan Transfer