fbpx

Balkan Transfer
Rent A Car
Aerodrom Sarajevo

Ako planirate svoj najam vozila uraditi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine ili na Aerodromu Sarajevo, onda je usluga Balkan Transfer Rent A Car Vaš najbolji izbor.

Koristite kratku formu na ovoj stranici da pošaljete svoj upit na koji ćemo odgovoriti u roku od dva sata i zavisno od dostupnosti obezbijediti vam željeno vozilo. Veliki broj korisnih informacija možete pronaći u odjeljku Često postavljena pitanja.

1 Step 1
BT Rent A Car

Popunite ovu kratku formu i najkasnije za dva sata (a obično i mnogo brže) ćemo Vam osigurati auto prema Vašim potrebama. 

vrijeme preuzimanja

Vrijeme preuzimanja
access_time

vrijeme vraćanja

Vrijeme vraćanja
access_time
Prekogranično korištenje vozila
Dodatne uslugeOvim iskazujete interes za dodatne usluge. Poslat ćemo cijenu za svaku dodatnu uslugu emailom, i onda možete odlučiti da li ćete je rezervisati ili ne.
Možete upisati dodatne napomene poput preferiranog modela automobila:
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Zašto Balkan Transfer
Rent a Car?

Preuzimanje i vraćanje

Balkan Transfer je prisutan na sva tri međunarodna aerodroma u BiH (Banja Luka, Sarajevo, Tuzla) kao zvanični partner WizzAira i RyanAira. Zbog toga preuzimanje i vraćanje vozila u cijeloj BiH nikad nije bilo lakše i sigurnije.

Sigurnost i bezbrižnost

Svaki naš najam je osiguran bazičnim osiguranjem u slučaju nezgode, te omogućava da svaki kupac bude pod značajnom zaštitom. Također imamo dodatni paket Potpuno osiguranje za potpunu bezbrižnost sa kojim možete biti 100% mirni.

Poznati brend i kvalitet

Bh. brend koji je poslovanje proširio na region i sklopio partnerstvo s vodećim aviokompanijama garancija je da ćete vaše vozilo dobiti u dogovoreno vrijeme, na dogovorenom mjestu i u očekivanom stanju.

Balkan Transfer je vodeća regionalna kompanija u pružanju usluga aerodromskih transfera. U sklopu širenja poslovanja, Balkan Transfer sada nudi usluge najma vozila bez vozača, u različitim kategorijama. Sa preko 200 vozila u vlastitoj i floti partnera, Balkan Transfer ima kapacitet odgovoriti najzahtjevnijim upitima i u svakom trenutku.

Naša vodilja je pružanje prvoklasne usluge i besprijekorna briga o našim klijentima.

Ako Najam Vozila Radite u Sarajevu?

Sarajevski aerodrom ili neka druga adresa u Sarajevu?

Sarajevski aerodrom je uobičajena lokacija preuzimanja i vraćanja naših vozila. U slučaju da želite vozilo preuzeti na drugoj lokaciju glavnom gradu Bosne i Hercegovine, rado ćemo besplatno dostaviti vozilo bilo gdje u gradu Sarajevu. Iskoristite pogodnosti preuzimanja vozila na jednoj i vraćanja na drugoj lokaciji.

Želite da istražite Sarajevo i njegovu širu okolinu?

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine i centralno je lociran, što znači da predstavlja idealno geografsko ishodište za istraživanje drugih dijelova Bosne i Hercegovine. Mostar, Banja Luka, Tuzla i drugi gradovi Bosne i Hercegovine su izmedju dva i tri sata vožnje od Sarajeva.

Gdje Parkirati Vozilo u Sarajevu?

Grad Sarajevo obiluje mikro i makro lokacijama predvidjenim za parking Vašeg četverotočkaša. Ako istražujete stari dio grada Sarajeva, prelijepu Baščaršiju, imate dostupe parkinge u blizini Vijećnice ili pijace Markale. U svim ostalim dijelovima grada parking lokacije su mnogobrojne. Cijene parkinga po satu se kreću od 1 do 3 KM.

BESPRIJEKORNA PODRŠKA PRIJE, TOKOM I NAKON USLUGE

info@balkantransfer.com ili +387 61 240 230 (Viber, WhatsApp)

Nova vozila

Naša flota vozila je u prosjeku stara ispod 3 godine.

Najbolje cijene

Balkan Transfer nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta na rent-a-car tržištu.

Neograničeni kilometri

Bez limita na broj kilometara koji možete preći sa iznajmljenim vozilom.

Rezervišite i platite online

Rezervišite i platite svoj najam sigurno online putem vodećeg procesora.

GDJE NAS PRONAĆI

NAŠE LOKACIJE

MEĐUNARODNI AERODROM BANJA LUKA & GRAD BANJA LUKA

Smješten u prelijepoj regiji Krajine, i odlično pokriven letovima kompanija WizzAir i RyanAir, Međunarodni aerodrom Banja Luka (BNX) je savršeno mjesto za početak vaše avanture u Bosni i Herecegovini. Uslugu preuzimanja vozila možete izvršiti direktno na aerodromu ili ako više preferirate, svoje vozilo možete preuzeti u široj regiji grada Banjaluka.

MEĐUNARODNI AERODROM SARAJEVO & GRAD SARAJEVO

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine nalazi se najprometniji aerodrom u našoj zemlji, Međunarodni aerodrom Sarajevo (SJJ). Ako planirate započeti svoje putovanje Bosnom i Hercegovinom sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo i bilo gdje u široj regiji grada Sarajeva, neka to bude vozilom Balkan Transfer Rent A Cara.

MEĐUNARODNI AERODROM TUZLA & GRAD TUZLA

Dolaskom kompanije WizzAir na Međunarodni aerodrom Tuzla (TZL), let na ovaj aerodrom postao je jedan od najboljih načina dolaska u Bosnu i Hercegovinu. Ljubazno osoblje Balkan Transfera će Vas dočekati sa osmijehom i učiniti sve što je potrebno da Vaša najam vozila bude besprijekoran. Vozilo možete vratiti u Sarajevu ili Banja Luci!

NAŠE VRIJEDNOSTI

Balkan Transfer Rent A Car

VRIJEDNOSTIkoje čine Balkan Transfer vašim najpouzdanijim partnerom na putovanjima.
Transparentnost uslova i troškova
Tačnost i preciznost
Sigurnost kao prioritet
Kontinuirano učenje i poboljšanje
Povjerenje kao temelj poslovnog odnosa
Inovativnost i pristupačnost
Podrška prije, tokom i nakon usluge
VRIJEDNOSTI koje čine Balkan Transfer vašim najpouzdanijim partnerom na putovanjima.
  • Transparentnost uslova i troškova
  • Tačnost i preciznost
  • Sigurnost kao prioritet
  • Kontinuirano učenje i poboljšanje
  • Povjerenje kao temelj poslovnog odnosa
  • Inovativnost i pristupačnost
  • Podrška prije, tokom i nakon usluge
hello.