about-img

Ko smo mi?

Lider u aerodromskim transferima sa desetinama linija sa Aerodroma Sarajevo, Tuzla, Banja Luka i Split.

about-img

Šta radimo?

Kao partner WizzAira i RyanAira sigurno i pouzdano spajamo gradove sa aerodromima.

about-img

Zašto putovati s nama?

Desetine hiljada putnika – nijedan nikad nije zakasnio na let. Sigurnost i pouzdanost.

Nakon više od 10 godina iskustva u turizmu, 2017. godine smo osnovali Balkan Transfer – kompaniju koja nudi pouzdan prevoz između gradova i aerodroma u BiH i regiji.

Mi nudimo pouzdan i siguran prevoz od grada do grada, od grada do aerodroma, i od aerodroma do grada. Potpuno smo fokusirani na zadovoljstvo putnika, te njegovu sigurnost: vozila su nova – prosječna starost je ispod 3 godine, redovno održavana, vozači su iskusni i imamo cijeli niz sigurnosnih procedura. Imamo centar za podršku koji vam je uvijek dostupan, od prvog upita, do finalne destinacije, pa i nakon toga. Naša kompanija djeluje u skladu sa zakonom.

Najveća potvrda kvalitete naše firme je zadovoljstvo naših putnika. Sa brzorastućom flotom i desetinama hiljada putnika godišnje (od kojih nijedan nije zakasnio na let!), Balkan Transfer je za kratko vrijeme postao lider u ovom segmentu na bh. tržištu.

Za sve upite, žalbe i pohvale možete nas kontaktirati putem naše email adrese: info@balkantransfer.com ili putem telefona na: +387 61 240 230. Možete posjetiti i naše urede na Aerodromima Sarajevo i Tuzla. Želimo Vam sretan put!

about-img about-img

Naši rezultati

0 +

putnika

0 +

partnera

0 +

destinacija

0 +

vozila

Šta kažu naši putnici?

Iza nas je desetine hiljada zadovoljnih putnika. Evo šta kažu neki od njih.

Zaposlite se
u Balkan Transferu.

Uvijek tražimo talentirane pojedince
u oblasti marketinga, prodaje, komunikacije s kupcima.