Prevoz sa i do Aerodroma Tuzla

Desetine hiljada putnika na aerodromskim transferima – nula slučajeva kašnjenja na let.

Prosječna starost vozila u Balkan Transfer floti je ispod 3 godine.

Garantirani polasci. Bez skrivenih troškova. 100% pouzdano i sigurno.

Lider u aerodromskim transferima u BiH. Oficijelni partner WizzAira i RyanAira.

Balkan Transfer na Aerodromu Tuzla

Posjetite naš ured u glavnoj zgradi Aerodroma, a naša brendirana vozila pronađite na parkingu ispred terminala.

about-img about-img

Osnovne informacije o Aerodromu Tuzla

Prevoz do Sarajeva već od €10
Destinacije do kojih imamo prevoz 8+
Broj putnika godišnje 600.000 u 2019. godini
Udaljenost od Sarajeva 115 kilometara

Aerodromi u blizini Tuzle

O Međunarodnom aerodromu Tuzla

Prevoz do Aerodroma Tuzla?

Aerodrom Tuzla nalazi se u blizini Živinica i Tuzle. Nije povezan javnim gradskim prevozom, te je do njega moguće stići privatnim vozilom, taxijem ili sigurnim transferima koje nudi Balkan Transfer.

Ukoliko na Aerodrom dolazite vlastitim vozilom računajte na aerodromski parking koji se naplaćuje po cjenovniku Aerodroma. Ukoliko trebate do Tuzle ili Živinica, možete koristiti taxi prevoz, ali budite oprezni: taxisti nekada traže više novca nego što bi vas vožnja koštala uz taksimetar koji su po zakonu obavezni koristiti. Ako idete do daljih destinacija, poput Sarajeva, Zenice, Mostara ili Kladnja, najbolja rješenja pronaći ćete upravo u Balkan Transferu.

Balkan Transfer je lider u aerodromskim transferima sa i do Aerodroma Tuzla, gdje radimo od 2017. godine, i imamo svoj ured.

Šta se nalazi na Aerodromu?

Osim našeg ureda gdje uvijek možete dobiti osmijeh i korisne informacije od tima Balkan Transfera, na Aerodromu ćete pronaći nekoliko korisnih servisa.

U obnovljenoj zgradi terminala možete ugodno provedete vrijeme čekajući svoj let. Na samom aerodromu imate dostupan cafe-bar, restoran, te duty-free shop, tako da vas i malo duže čekanje ne treba brinuti.

Duža čekanja možete izbjeći koristeći prevoz koji je usklađen sa letovima. Balkan Transfer kao oficijelni partner WizzAira za BiH prati svaki let sa Aerodroma Tuzla, te su vremena naših transfera odgovarajuća upravo da na vrijeme i bez stresa stignete na svoj let.

Dodatne informacije o Aerodromu Tuzla

Tuzlanski aerodrom trenutno je procesu proširenja kapaciteta, te se očekuje da će izgradnjom nove zgrade i dolaskom niskobudžetne kompanije RyanAir Aerodrom Tuzla nastaviti svoj razvoj koji je bio izuzetno brz sve do pandemije.

Aerodrom Tuzla se po svojoj veličini smatra manjim aerodromom, što znači da je uredu čak i ako stižete na svoj let 60-90 minuta prije samog leta. Naravno, putnici Balkan Transfera uvijek dolaze na aerodrom 120 minuta (2 sata) prije samog leta, što je više nego dovoljno za ugodan check-in, prolazak pasoške kontrole i ukracavanje na Vaš let.

Balkan Transfer nikada nije zakasnio na let.

Na prostoru Međunarodnog Aerodroma Tuzla svi putnici, ali i svi ostali građani mogu izvršiti testiranje na koronavirus (COVID-19). Na samom aerodromu se može uraditi RT-PCR test, a vrijeme potrebno za dobijanje rezultata testa je jedan i pol sat. Više informacija o samim cijenama testa možete pronaći na web stranici Tuzlanskog aerodroma.