about-img

Partnerstvo sa Pomozi.ba

Balkan Transfer je potpisao ugovor kojim doniramo 20.000 KM godišnje za pomoć ugroženoj djeci. Balkan Transfer ponosno stoji uz Pomozi.ba.

about-img

Novogodišnji paketići

Svake godine, u vrijeme praznika, Balkan Transfer podržava različite akcije prikupljanja i podjele paketića za djecu iz ranjivih kategorija društva.

about-img

Skijanje za svu djecu

Balkan Transfer podržava školu skijanja Snješko u naporu da djeca lošijeg imovinskog stanja imaju priliku naučiti skijati.

Svake godine pokušavamo napraviti korak naprijed kada je u pitanju naše društveno odgovorno poslovanje.

Naš rad i doprinos fokusiramo na pomoć djeci i pomoć razvoju djece. Osim našeg ugovora sa Pomozi.ba kojim doniramo 20.000 KM godišnje za pomoć djeci, Balkan Transfer također podržava škole skijanja za djecu slabijeg imovinskog stanja, te različite akcije novogodišnjih paketića za djecu iz ranjivih kategorija društva.

Osim ovih aktivnosti, Balkan Transfer realizira niz značajnih donacija za liječenje djece i odraslih koje ne komunicira pojedinačno zbog zaštite digniteta primalaca. Tokom 2022. godine Balkan Transfer je donirao i značajna sredstva za pomoć građankama i građanima Ukrajine pogođenim ratom.

U prvim mjesecima pandemije stavili smo cijelu flotu na raspolaganje Crvenom križu za dostavu lijekova i humanitarne pomoći. S obzirom da značajan broj naših klijenata predstavljaju članovi bh. dijaspore, podržavamo i događaje važne za bh. dijasporu. BT je jedan od sponzora godišnje konferencije bh. dijaspore u SAD-u.

Podržavamo i dalji razvoj industrije turizma i putovanja u BiH. Ponosni smo sponzor najpoznatijeg bh. putopisca i travel bloggera, Roberta Dacešina.

about-img about-img

Zaposlite se
u Balkan Transferu.

Uvijek tražimo talentirane pojedince
u oblasti marketinga, prodaje, komunikacije s kupcima.