Kombi Banja Luka Aerodrom ↔ Prijedor

Desetine hiljada putnika na aerodromskim transferima – nula slučajeva kašnjenja na let.

Prosječna starost vozila u Balkan Transfer floti je ispod 3 godine.

Garantirani polasci. Bez skrivenih troškova. 100% pouzdano i sigurno.

Lider u aerodromskim transferima u BiH. Oficijelni partner WizzAira i RyanAira.

Osnovne informacije o vašem putovanju od Aerodroma Banja Luka do Prijedora

Redovni i sigurni polasci Da, uz svaki let
Udaljenost od Banja Luka Aerodroma do Prijedora 70 kilometara, oko sat i 20 minuta vožnje
Direktan prevoz Da, do vaših vrata u Prijedoru
Eco-friendly prevoz Da, nova vozila starosti do 3 godine

Banja Luka Aerodrom - Prijedor

Putovanje između Aerodroma Banja Luka i Prijedora traje oko sat i 20 minuta, u zavisnosti od termina polaska i trenutne gužve na putu. Svi polasci sa Aerodroma Banja Luka su usklađeni sa letovima na Aerodromu. Kao oficijelni partner WizzAira za Bosnu i Hercegovinu, Balkan Transfer je i vaša garancija za siguran, pouzdan transfer koji uvijek prati svaki let. Transferi uobičajeno polaze 30 minuta nakon slijetanja aviona, ali će sačekati sve putnike dok ne završe pasošku i carinsku kontrolu. U slučaju kašnjenja aviona, Balkan Transfer će čekati slijetanje koliko god je potrebno: vaš transfer je uvijek 100% siguran.

Isto je i u suprotnom pravcu, kada idete od grada do aerodroma, odnosno iz Prijedora prema Aerodromu Banja Luka. Vaš transfer je uvijek pravovremen, a polazak je otprilike 3 sata i 20 minuta prije vašeg leta. To znači da uz sat i 20 minuta vožnje (otprilike) ciljamo da stignete na aerodrom oko 2 sata prije vašeg leta. Vrijeme polaska odnosi se na vrijeme polaska sa polazne tačke, koja je u slučaju Prijedora vaša kućna adresa.

Karte možete rezervisati isključivo na web-stranici BalkanTransfer.com. Svi dostupni transferi, slobodna mjesta i sve trenutne cijene dostupne su isključivo putem naše web-stranice.

Na Banja Luka Aerodromu pronaći ćete naše vozače i vozila na samom izlazu s terminala. Oni će držati u rukama znak sa vašim imenom. Na Aerodromu potražite znak Balkan Transfer i(li) naša vozila.

Ko vrši prevoz na ovoj liniji?

Prevoz na ovoj liniji vrši Balkan Transfer u brendiranim vozilima Opel Vivaro. Ova vozila su prosječne starosti do tri godine, imaju dvozonsku klimu, i redovno su održavana u ovlaštenim servisima. Prevoz može vršiti i podizvođač (firma-saradnik) Balkan Transfera, ali isključivo po našim standardima kvalitete. Balkan Transfer garantuje vrhunsku uslugu i nudi bezuslovan povrat novca u slučaju da ste nezadovoljni uslugom.

Banja Luka Aerodrom - informacije

Međunarodni aerodrom Banja Luka (BNX) treći je najveći aerodrom u BiH, i nalazi se 25 kilometara od Banja Luke, drugog najvećeg grada u Bosni i Hercegovini i 170 kilometara od Bihaća.

Vozila Balkan Transfera vas čekaju na samom izlazu iz zgrade Aerodroma, odnosno odmah ispred terminala gdje imamo svoja parking mjesta.

Iako se smatra aerodromom srednje veličine, Aerodrom Banja Luka je doživio buđenje posljednjih godina dolaskom niskobudžetne kompanije RyanAir i WizzAir, koje su ponudile redovne letove za 10-ak destinacija u Evropi. To je privuklo više od 150.000 putnika godišnje, koji dolijeću, ili polijeću sa ovog aerodroma.

Saobraćaj se odvija u starom terminalu, te je na samom aerodromu putnicima dostupna samo najosnovnija infrastruktura, uključujući i jedan cafe-restoran. Terminal je vrlo mali, te sa njega polijeće najviše 7/8 letova dnevno. Nemojte se brinuti da ćete zakasniti, čak i ako stižete samo sat vremena prije leta.

Važno: Nemojte zaboraviti da se checkirate za vaš let online, jer će vam check-in na aerodromu biti višestruko naplaćen!

Prijedor - informacije

Ne brinite, nije teško doći do Bihaća sa Banjalučkog aerodroma. To je možda i najbolji način da dođete u Bihać, s obzirom da možete iskoristiti pogodnosti jeftinih letova u Banja Luku.

Iako je Prijedor udaljen od Aerodroma Banja Luka oko 70 kilometara, trenutno nema javnog prevoza koji možete koristiti da vas doveze na željenu adresu. Međutim, putnici su stoga kao najbolju opciju prepoznali kombi prevoz Balkan Transfera. Za sat i 20 minuta, modernim kombijem, stižete na bilo koju adresu u Prijedoru. Isto vrijedi i ako idete iz Prijedora na Banjalučki aerodrom.

Sa blizu sto hiljada ljudi, Prijedor je jedan od najvećih gradova u BiH i regionalni centar.

Dodatne informacije o putovanju

Tokom putovanja od Banjalučkog aerodroma do Prijedora ili obrnuto ne pravim redovnu pauzu, ali je moguće pauzirati po potrebi. To može biti pauza na benzinskoj pumpi, gdje je moguće koristiti toalet, ili kupiti osnovne stvari.

Svako vozilo praćeno je GPS sistemom, i svaka vožnja odvija se po unaprijed napravljenom planu vožnje.

Polazne tačke Bihać

Polazna tačka u Prijedoru je vaša adresa.

Polazne tačke Banja Luka Aerodrom

Nakon slijetanja potražite vozača koji drži papir s vašim imenom.