Kombi Banja Luka Aerodrom ↔ Kozarac

Desetine hiljada putnika na aerodromskim transferima – nula slučajeva kašnjenja na let.

Prosječna starost vozila u Balkan Transfer floti je ispod 3 godine.

Garantirani polasci. Bez skrivenih troškova. 100% pouzdano i sigurno.

Lider u aerodromskim transferima u BiH. Oficijelni partner WizzAira i RyanAira.

Osnovne informacije o vašem putovanju od Aerodroma Banja Luka do Kozarca

Redovni i sigurni polasci Da, uz svaki let
Udaljenost od Banja Luka Aerodroma do Kozarca 57 kilometara, oko 1 sat vožnje
Direktan prevoz Da, do vaših vrata u Kozarcu
Eco-friendly prevoz Da, nova vozila starosti do 3 godine

Aerodrom Banja Luka- Kozarac

Put između Aerodroma u Banjoj Luci i Kozarca traje otprilike 1 sat, u zavisnosti od termina polaska i trenutnog stanja u saobraćaju. Bez zastoja u saobraćaju velike su šanse da se do željene destinacije stigne za manje od sat vremena.

Svi polasci sa Aerodroma Banja Luka su usklađeni sa letovima na Aerodromu. Kao oficijelni partner WizzAir-a za Bosnu i Hercegovinu, Balkan Transfer je i vaša garancija za siguran, pouzdan transfer koji uvijek prati svaki let. Transferi uobičajeno polaze 30 minuta nakon slijetanja aviona, ali će sačekati sve putnike dok ne završe pasošku i carinsku kontrolu.

U slučaju kašnjenja aviona, Balkan Transfer će čekati slijetanje koliko god je potrebno: vaš transfer je uvijek 100% siguran.

Isto važi i za suprotni pravac, odnosno kada putujete iz Kozarca do banjalučkog aerodroma. Vaš prevoz je uvijek pravovremen, a polazak je otprilike 3 sata prije vašeg leta. To znači da uz jedan sat vožnje (otprilike) nastojimo da na aerodrom stignete oko 2 sata prije vašeg leta.

Karte možete rezervisati isključivo na web-stranici BalkanTransfer.com. Svi dostupni transferi, slobodna mjesta i sve trenutne cijene dostupne su isključivo putem naše web-stranice.

Na Aerodromu Banja Luka pronaći ćete naš office, gdje nam se možete obratiti ukoliko budete imali pitanja. Balkan Transfer vozila nalaze se na parkingu koji se nalazi na samom izlazu s terminala.

Ko vrši prevoz na ovoj liniji?

Prevoz na relaciji Banja Luka- Kozarac vrši Balkan Transfer u brendiranim vozilima Opel Vivaro. Ova vozila su prosječne starosti do tri godine, imaju dvozonsku klimu i redovno su održavana u ovlaštenim servisima.

Prevoz može vršiti i podizvođač (firma-saradnik) Balkan Transfera, ali isključivo po našim standardima kvalitete. Balkan Transfer garantuje vrhunsku uslugu i nudi bezuslovan povrat novca u slučaju da ste nezadovoljni uslugom.

Aerodrom Banja Luka – informacije

Međunarodni aerodrom Banja Luka treći je najveći aerodrom u BiH, i nalazi se 25 kilometara od Banje Luke, drugog najvećeg grada u Bosni i Hercegovini. Aerodrom je udaljen 56. 7 kilometara od Kozarca.

Vozila Balkan Transfera vas čekaju na samom izlazu iz zgrade aerodroma, odnosno odmah ispred terminala gdje imamo svoja parking mjesta..

Iako se smatra aerodromom srednje veličine, Aerodrom Banja Luka je doživio buđenje posljednjih godina dolaskom niskobudžetne kompanije RyanAir i WizzAir, koje su ponudile redovne letove za 10-ak destinacija u Evropi. To je privuklo više od 150.000 putnika godišnje, koji dolijeću, ili polijeću sa ovog aerodroma.

Saobraćaj se odvija u starom terminalu, te je na samom aerodromu putnicima dostupna samo najosnovnija infrastruktura, uključujući i jedan caffe- restoran. Terminal je vrlo mali, te sa njega polijeće najviše 7 do 8 letova dnevno. Nemojte se brinuti da ćete zakasniti, čak i ako stižete samo sat vremena prije leta.

Važno: Nemojte zaboraviti da se checkirate za vaš let online, jer će vam check-in na aerodromu biti višestruko naplaćen!

Kozarac – informacije

Nema potrebe za brigu, put od Kozarca do Aerodroma Banja Luka, i obratno, nije težak i brži je nego što mislite.

Iako su Kozarac i Aerodrom Banja Luka udaljeni samo jedan sat vožnje, odnosno 56.7 km, trenutno nema direktnog javnog prevoza koji možete koristiti da se jednostavno i efikasno transportujete između ove dvije lokacije.

Putnici su kao najbolje rješenje prepoznali kombi prevoz Balkan Transfera. Za oko sat vremena, novim i čistim kombijem, stižete tačno do željene destinacije, odnosno vaše adrese u Kozarcu. Ukoliko putujete iz Kozrca za Banju Luku, naš kombi po vas dolazi na vašu adresu i sigurno prevozi do aerodroma.

Smješten na sjeveru zemlje, Kozarac je malo naseljeno mjesto u blizini grada Prijedora. Zbog svojih povoljnih klimatskih uslova, Kozarac doprinosi razvoju bosansko-hercegovačke poljoprivrede, šumarstva i ribolova. Ukoliko ste odlučili posjetiti Kozarac, nećete požaliti! Nacionalni park Kozara, mjesto gdje možete uživati u šetnji krasnim kozaračkim šumama, udaljen je od Kozarca svega 13. 8 km. Ako ste ljubitelji vanjskih aktivnosti, kao što su planinarenje, biciklizam i skijanje, nacionalni park Kozara će vam zasigurno pružiti nezaboravne trenutke. Ukoliko volite avanturu i želite doživjeti adrenalin, u ovom nacionalnom parku imate priliku posjetiti potpuno nov turistički sadržaj pun zabave i avanture, Avantura park.

Dodatne informacije o putovanju

Tokom putovanja od Banjalučkog aerodroma do Kozarca ili obrnuto ne pravimo pauzu, jer je prosječno vrijeme trajanja vožnje oko sat vremena. Kraću pauzu pravimo iznimno u slučaju izričite molbe nekog od putnika.

Polazna tačka Kozarac

Balkan Transfer svoje putnike u Kozarcu preuzima na adresi koju naznače pri rezervaciji, odnosno na njihovim vratima.

Polazna tačka Aerodrom Banja Luka

Vozila Balkan Transfera možete pronaći na samom izlazu iza zgrade aerodroma, odnosno odmah ispred terminala gdje imamo svoja parking mjesta. Naša vozila sa destinacije kreću 30 minuta nakon slijetanja aviona. Bez brige, naši ljubazni vozači će pričekati sve putnike da završe sa pasoškom i carinskom kontrolom prije polaska.

Obavijest za putnike Aerodroma Banja Luka

Kao oficijelni partner WizzAira i RyanAira za BiH, Balkan Transfer uveo je niz transfera sa i do Aerodroma Banja Luka.

Pratimo sve letove ove dvije kompanije. U ponudi su transferi za centar Banja Luke, zatim za Kozarac, Prijedor i Sanski Most.

Sve transfere možete pregledati i rezervisati putem naše web-stranice. Ukoliko trebate bilo kakvu pomoć, na raspolaganju Vam je naš call centar na +387 61 240 230 (koristimo i Viber, WhatsApp).

Hvala na povjerenju i sretan put,

Balkan Transfer